2009. augusztus 9., vasárnap

...Csak Örültek-.-"xD...

Amit vártunk megkaptuk idén is a zenei felhozatalból:)
Egyre több olyan zenét találok amik elnyerik a tetszésemet...ilyen utoljára 2007-ben volt=) a Sander Van Doorn-os David Guettás Love is Gone-os N.B.G.-s ....felhozatallal:). Még máig szeressük őket csak nem játszuk mert régik és már meguntuk őket-.-":D.
Idén visszatért az őrület egyedül asszem Marques-ben csalódtam xD minden zsír jó csak a zene hatása nem olyan mint az előző zenéi oks megvannak a hangok itt is benne amik kellenek cask vmi mégis na de mind1. Nagy sokára hallottam a szörnyen érdekes és hosszú nevű megasztárosunk zenéjét:D mint tudjuk Hyen-ről van szó:D vagy hogy írják a nevét.(bocsi de nem rakom fel a klippjét ide)Szóval arról lenne szó hogy elég brutál lett, nagyon látszik benne hogy a külföldi előadokról másolják. Ugyan ez volt SP-nél is. SP-t Jimi Blue-val lehetett összehasonlítani:D ezzel nincs semmi baj (am erre akkor jöttem rá amikor hallottam a Hey Sp-s számát a Viva Comet-en xD
Jimi-nek is volt egy ilyen zenéje ugyan ilyen pom-pom lányos:D csak az Hey Jimi-s volt:D na erróől ennyit).
Hyen zenéje a következtetéseim szerint nagyon hasonlít a Lady Gaga által produkált zenéhez:D. De a Videóklipp viszont a Britney Spears féle videóklippekre hasonlít vhogy nem tom miért de nekem az ugrik be amikor látom.
Térjünk át az őrültekrexD sok van belőle:D többek között az vok én is_xD.
De a totál brutalitást a Bozóky vs Lipóczy Páros érte elxD. Egyet vettem észre hogy Andór és Csaba videóiban az a más hatású a Swedish House Mafiáéval szemben hogy a Katapult Dj őrült és szétröhögöd a fejed részben, de a kép minősége nem annyira jó mint Ingrossoéké:D. Azoknak a videói tiszták, de viszont nem vadulnak annyira benne.
A lényeg hogy nézzétek mind a kettő csapat videóit, én ezt ajánlom:D.

Én is eljutottam abba a korszakba amikor eltalálom hogy most trillert nézek elsőnek megnéztem az Angyalok és Démonokat ami eléggé jól sikerült dicséret érte, a 2 óra hosszás játék idő kicsit hosszú de a Harry Potter 6 is ilyen nagyságú:D.
Szal eléggé bejött a film, bár akiknek nem jönnek be a vallásos jellegű filmek akkor azoknak nem ajánlom. A történet aránylag jól ki lett találva, hát nem tom hogy van-e vmi köze a valósághoz...
Utánna következett a sokak által ismert 2006-os remek a Da Vinci Kód.
Erről annyit mondanák hogy majdnem 3 óra hosszás. A történet érdekes és aki elkezdi nézni az végig is fogja...viszi magával a film. Ez is, mint az Angyalok és Démonok vallásos jeleggű, de nem annyira. Oks benne van Jézus de csak név szerint:D szal nem brutálisan...
Kicsit nem értem hogy mit keres a Da Vinci Kód borítóján a Mona Lisa, miközbe csak 1,5-2 percet látható a filmben.De ez elnézhető, ez a leghíresebb festménye Da Vinci-nek:).
Az a legérdekesebb a két filmben, hogy hasonlítanak vmiben egymásra:D, az elrendezésében. Mondjuk ez nem meglepő a két filmet egy személy rendezte.
Nem lehet elmenni nagyon rajta, hogy kik a rosszak és kik a jók, a végire össze zavarodik az egész...a film közepén már kezded beállítani hogy ki a gonosz, és úgy vagy vele hogy biztos az lesz és nem soká vége...
De nem, a végén megkavarják az egészet és nem egy csavarba hanem 2-be 3-ba is,
és ez így van mind a kettő filmbe. De ha azt nézem nekem az Angyalok és Démonok az jobban tetszett vhogy. De hát szeláví :D ízlések és pofonok:).
De egy Tom Hanks-es film az csak Tom Hanks-eS:D.

Hát asszem mára ennyi és tessék vigyázni az oroszlánokra a fürdőszobában:D életveszélyes lehetxD.

üdv:C.$.