2010. január 24., vasárnap

--------

SZerbusztok...megint egy hatalmas kihagyásom volt, és ezért bocsánatot kérek, de hát a suli..és a fél év:D. Elég nagy gond számomra a hó mivel hogy a héten is leesett egy adag...és így megakadályozta a későbbi kelésem. De ha belegondolunk még csak január van. Itt járásomnak van még egy oka:D elkészült nem régiben (1 hete)egy feldolgozásunk, amit persze még nem adtunk ki, csak megtekinthető a youtube-on, és ebben a bejegyzésben is persze. És ha valakinek bejön az nyugodtan kérheti e-mail-en(k.makszi@freemail.hu). A napokban fog felkerülni a "Soundcloud" zenemegosztóra.



Hamarosan felfog kerülni eg mix is az oldalra : ) amiben egy meglepetés is lesz : D az idei nyárra szánt feldolgozásunk, még fényesítek a draft remixemen is hogy hallgathassátok, és még mellékesen készülünk még két slágerral : D szóval mozgalmas év lesz az idei is : ) és ha kíváncsiak vagytok nézzetek fel néha : ).
Két oldalra felkerültem a Facebook-ra és a Twitterre szóval ha gondoljátok : D.
Twitteren naponta-kétnaponta friss bejegyzés. Remélhetőleg ide a blogra is felhelyezem a Twitter bejegyzéseket szóval megtekinthetők lesznek. Egyenlőre ennyi legyetek jók. Ámen
Tisztelettel: C.$.